Vadócz az Osasuna egyik legjobbja volt


Vadócz Krisztián, a spanyol Osasuna légiósa kezdő volt a navarraiak Atlético Madrid ellen hazai bajnokiján, és remek játékkal hálálta meg a szakvezető, José Antonio Camacho bizalmát. A válogatott futballista a védekezésből és a támadások építéséből is kivette a részét a 0-0-ra végződött mérkőzésen.

A magyar játékos első ízben kapott bizalmat José Antonio Camachotól, az Osasuna szezon közben beiktatott mesterétől, és egyből egy európai élcsapat, a Bajnokok Ligájában a Liverpool ellen oda-vissza pontot szerző Atlético Madrid ellen kellett bizonyítania.

A vendégek középpályáján olyan nagy nevek kaptak helyet, mint a portugál Maniche vagy az argentin Maxi Rodríguez, mégsem jött zavarba a légiós, épp ellenkezőleg, az egész találkozó során a pamplonaiak egyik leghasznosabb tagja volt. Rengeteg labdát szerzett, sok akciót akasztott meg, a labdákat pedig szinte mindig pontosan játszotta meg, így nem csoda, ha edzője végig a pályán hagyta. Sokat elmond posztjából adódóan nem a leglátványosabb, de igencsak hasznos teljesítményéről, hogy amikor Camacho támadóbbá akarta tenni csapatát, nem őt, hanem az eddig kirobbanthatatlannak számító iráni Nekounamot hozta le, míg a korábbi nijmegeni középpályást a pályán hagyta.

Nem Vadóczon múlt, hogy az Osasuna nem tudta megszerezni első sikerét a bajnokságban, sokkal inkább a korábbi Real Madrid-játékoson, Javier Portillón, aki a 20. percben igen gyatrán a kapusba lőtt egy tizenegyest. Összességében a navarraiak talán kicsit többet tettek a győzelemért, de mivel a csatárok ezúttal sem találtak be, nem sikerült megnyerniük a találkozót.
Az Osasuna 10 forduló után 5 szerzett ponttal egyelőre az utolsó helyen áll a spanyol bajnokságban.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group