Vadócz 20 méteres bombagólt lőtt Hollandiában


Vadócz Krisztián látványos gólt szerzett, Szélesi Zoltán nyerő csere volt, Babos Gábor pedig újfent hozta a Hollandiában már évek óta ismert és elismert teljesítményét, a magyar triónak is köszönhetően a NEC Nijmegen 2-0-ra győzött a holland Eredivisie keddi mérkőzésén az Excelsior otthonában.

Hollandiai beszámolók szerint soha nem győzött ezt megelőzően a rotterdami gárda otthonában a NEC, ennek ellenére most jobban kezdtek a vendégek, a hazaiak csak az első félóra végén tudtak helyzetbe kerülni, ám Babos Gábor védte Alberg szabadrúgását, majd Jansen került helyzetbe, hogy aztán a félidőt Schöne tizenegyes-gólja zárja, amivel vezetést szerzett a Nijmegen.

A második félidőben nagy támadásokba kezdett az Excelsior, be is kellett jönnie a NEC magyar védőjének, Szélesi Zoltánnak a 72. percben, és a bekk beállása stabilizálta is a vendégek hátsó alakzatát. Közben a gárda harmadik magyar játékosa, Vadócz Krisztián sem volt rest, sőt, a középpályás a 85. percben el is döntötte a csatát: 20 méterről ágyúzott a jobb felső sarokba.

2-0-s győzelmével a NEC a nyolcadik a holland élvonalban, megelőzve a még rájátszást érő pozícióban Németh Krisztián RKC-ját.

Excelsior – NEC Nijmegen 0-2 (Schöne 45. – 11-esből, Vadócz 85.)
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group