Németh, Gulácsi, Présinger, Gosztonyi és Simonék is jól teljesítenek a vb-n

U20-as válogatottunk rossz rajt után végül csoportelsőként jutott tovább az egyiptomi világbajnokságon. A mieink az első körben 3-0-ra kikaptak Hondurastól, majd 4-0-ra legyőzték Dél-Afrikát, végül pedig 2-0-ra az Egyesül Arab Emírségek csapatát.

Németh Krisztián az első meccsen összeszedett sérülése miatt, csak a harmadik körben játszhatott újra, de meghálálta a bizalmat, hiszen sorsdöntő gólt szerzett. Ugyancsak dicsérhető Gulácsi Péter, a Liverpool kapusa 180 perce nem kapott gólt, és ez idő alatt több nagyszerű bravúrt is bemutatott.
Simon András sérülése ellenére döntő érdemeket szerzett Dél-Afrika ellen, Simon Ádám több poszton is bevetésre került, és jelentős meccshiánya ellenére rendre remekül oldotta meg a rábízott feladatot. Présinger Ádám életveszélyes szabadrúgásai közül az egyik gólt ért Dél-Afrika ellen, és a keret legstabilabb tagjai közé tartozik, hiszen eddig 270 percet játszott.
Gosztonyi András talán a legjobb formában futballozó magyar középpályás, aki az utolsó csoportmeccset sárga lapok miatt kihagyta, de előtte remek formában, fantasztikus munkabírással játszott, reméljük a folytatatás is hasonló lesz.
Kedden Csehország következik, a tét a legjobb nyolc közé jutás.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group