Tököli Attila az AEL Limasszolhoz igazolt

Tököli Attila klubot és várost váltott Cipruson belül. A többszörös magyar gólkirály ahhoz az AEL Limassolhoz igazolt, amely klub évek óta szerette volna megszerezni, és ahol alaposan megtanulták évekkel ezelőtt a nevét.

A magyar csatár még Ferencváros színeiben zúzta porrá a ciprusiak reményeit az Üllői úton, amikor alig 50 másodprec alatt két gólt is lőtt, és eldöntötte a továbbjutás kérdését egy UEFA Kupa meccsen.

Az AEL csapatában akkor ellenfélként ott volt a pályán az a Sebők József, akinek a helyére szerződtették most Tökölit a limasszoliak. A csatár ugyanúgy 55-ös mezben játszik majd, ahogyan tette az egykoron a Ferencvárosban, csak ezúttal a zöld-fehér helyett sárga-kék mezben. Tököli a következőket mondta a klubváltásáról: - Az AEL vezetői évek óta szinte minden átigazolási időszakban megkerestek, de soha nem alakultak úgy a dolgok, hogy meg tudtunk volna állapodni.

Most Sebők Józsi távozása után ismét jelezték, hogy szívesen látnának, én pedig ezúttal igent mondtam. Larnacában az Anorthosisnál nem éreztem jól magam, egyre több volt a konfliktus a csapat és az edző között, kicsit hasonló volt a helyzet, mint egykoron a Ferencvárosban. Nem szeretek olyan hangulatban futballozni, amikor az öltözőben egy jó szó sincsen, és minden nap egy újabb konfliktusról szól. Több csapattársam is új csapatot keresett már hónapok óta, és én is úgy döntöttem, hogy érdemesebb váltani.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group