Szkeptikusak a hollandok Németh Krisztián ügyében


Holland lapértesülések szerint az RKC Waalwijk vezetői nagyon szívesen foglalkoztatnák a következő szezonban is az utóbbi időben győztes gólokat szállító Németh Krisztiánt. A Brabants Dagblad ugyanakkor azt is hozzáteszi, jelen pillanatban a sárga-kékek elöljárói is úgy gondolják, kevés esély mutatkozik arra, hogy a válogatott légióst meg tudják tartani.

Január végén szerződött az RKC Waalwijk együtteséhez Németh Krisztián, a "házasság" pedig eddig igencsak előnyös mindkét fél számára. A válogatott támadó érkezése óta a csapat megtáltosodott, már a nemzetközi kupaszereplés lehetőségéért küzd, a labdarúgó pedig már két győztes gólnál jár a sárga-kék mezben, és egyre jobb formába lendül.

Bár még jócskán vannak hátra meccsek az Eredivisie aktuális évadjából, az egyik lap már távolabbra is tekint, azt pedzegeti, mennyien maradhatnak a csapatnál a meghatározó játékosok közül.

A Brabants Dagblad azt írja, a vezetők szándéka egyértelmű: szívesen foglalkoztatnák hosszabb távon is az egyelőre a szezon végéig szóló kontraktussal bíró légióst. A helyzet azonban nem ennyire egyszerű: a helyi újság saját, meg nem erősített információira hivatkozva úgy fogalmaz, akármennyire is elhivatottak az ügyben az RKC illetékesei, jelen pillanatban még szerintük sem valószínű, hogy Németh a következő szezont is Waalwijkban kezdi meg.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group