Hármat rúgott, mégis kikapott a Köln

A múlt heti berlini győzelem után nem tudott élni azzal a lehetőséggel az 1. FC Köln, hogy felzárkózzon az előtte álló csapatokhoz.A „kecskék” ugyan remekül hajráztak, ám hazai pályán 4-3-as vereséget szenvedtek a forduló előtt a 15. helyen álló Nürnbergtől. Szabics Imrét edzője a 74. percben küldte pályára az egyenlítés reményében, ám a Köln erőfeszítései ellenére nem született meg a negyedik hazai találat. Rémálomszerűen indult a meccs a kölniek számára: a 22. percben Vittek mesterhármasa után már 0-3-at mutatott az eredményjelző.

Zivkovic még az első félóra végén szépített, ám a fordulás után megint betaláltak a vendégek. Matip, majd Podolski révén viszont gyorsan sikerült felzárkózni (3-4), ám a folytatásban már nem sikerült az egyenlítés. Pedig az utolsó 16 percre Latour mester egy védő – Cullmann - helyett egy támadót, Szabicsot cserélte be, de a negyedik hazai találat így sem született meg.

A Köln ezzel még nehezebb helyzetbe került a kiesés elkerüléséért folytatott küzdelemben, Szabicsék egy hét múlva a középmezőnyhöz tartozó Hannover otthonában javíthatnak.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group