Simon és Tischler gólja is kevés volt Ausztria ellen


Első mérkőzését 3-2-re elveszítette a magyar U19-es válogatott Ausztria ellen a Szerbiában zajló Eb-selejtező elitkörében. A mieink legveszélyesebb embere Simon András volt, aki egy gólt maga szerzett, egyet pedig egy pazar szólóval előkészített.

Nagyon jól kezdtük a meccset, Simon András találatával már a 7. percben megszereztük a vezetést. A félidő második felére azonban a sokat bizonytalankodó magyar védelem mellett egyre több helyzete adódott az osztrák válogatottnak, ezeket kihasználva a szünetre 3-1-es előnyre tettek szert a sógorok.

A második félidőre egy másik magyar csapat jött ki a pályára, Simon fejese és Rácz távoli bombája jelezte, hogy még nincs veszve semmi. A mieink legveszélyesebb embere, Simon András nyert meg egy fejpárbajt, megtartotta a labdát, majd egy remek szóló során öt embert is kicselezett, Kovács elé játszott, akinek beadását Tischler előrevetődve bólintotta a hálóba. A hajrában tovább támadtunk, mindkét oldalon adódtak még lehetőségek, újabb gól azonban nem esett. A rendkívül rossz talajú pályán lejátszott mérkőzésen elsősorban a védelem első félidei gyengélkedése miatt szenvedett vereséget Wilco van Buuren együttese.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group