Simon Andrást megműtötték


Alaposan rájár a rúd Simon Andrásra, aki közelmúltbéli súlyos vállműtétét követően még fel sem épült, és újabb műtéti beavatkozást hajtottak rajta végre. Az U19-es válogatott csatár térde rakoncátlankodott az elmúlt napokban, és a Liverpool orvosi stábja egy gyors artroszkópos beavatkozás mellett döntött.A műtétre szerdán későn este került sor, és Simon tegnap délben már el is hagyhatta azt a liverpooli magánklinikát, ahol a beavatkozást végezték. A játékos a körülményekhez képest meglehetősen vidáman és optimistán beszélt a történtekről a pepsifoci.hu-nak.

- Nem vagyok boldog, de igyekszem pozitívan felfogni a dolgot, és azért van minek örülnöm. Nagyon jó hír, hogy csak egy egészen rövid és komplikációmentes műtétről volt szó, ami után három órával már rá is állhattam a lábamra, és az orvosok szerint nem kell sokat kihagynom. Ennek ellenére a vállműtétem miatt végzett rehabilitációs munka egy kicsit csúszik, és így a visszatérésem négy héttel későbbre várható.

Elkeseredett mégsem vagyok, mert azt mondom, ha már kiderült, hogy van egy kis kitisztítani való dolog a térdemben, akkor ez jobb most, amikor amúgyis harcképtelen vagyok, mintha mondjuk mindez csak tavasszal jött volna elő. Az orvosok megnyugtattak, hogy vasárnap hazarepülhetek, így a Karácsonyt legalább családi körben tölthetem.

December 28-án viszont már újra itt kell lennem, és kezdődik a kemény munka. Úgy vagyok vele, hogy a mostani balszerencse sorozatnak egyszer úgyis vége lesz, és remélem márciusban már játszhatok. Nagyon szeretnék a májusi hazai U19-es Eb-selejtező csoportkörre csúcsformában lenni, mert tudom, hogy Sisa Tibor számít rám.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group