Simon a Liverpoolnál készül


A CMG örömmel jelenti be, hogy a tavalyi BL-győztesnél készül Simon András.

A Liverpool részéről az elmúlt egy évben három különböző munkatárs járt Magyarországon, egyikőjük egy egész hetet töltött el a Sándor Károly Akadémián Agárdon, és ez idő alatt hét mérkőzést tekintett meg. Az együttműködés részeként tartózkodik jelenleg Liverpoolban a szakemberek által az egyik legfigyelemreméltóbb tehetségnek tartott Simon András, akinél fontos hangsúlyozni, hogy nem próbajátékon vesz részt.

Az ő kinti szereplése része a Liverpool és a Sándor Károly Akadémia közti együttműködésnek. Simon már több edzésen is részt vett a melwoodi edzőközpontban, ami egyben azt is jelenti, hogy nem a Liverpool Akadémián tartózkodik, hanem abban a kiemelt edzőközpontban, ahol az első csapat és a tartalékcsapat gyakorol. A tehetség a hetes számmal ellátott Liverpool szerelést kapta a klubtól és a tartalékcsapattal edzett kedden, valamint szerdán is.

Simon nem lép pályára edzőmérkőzésen, azaz csak az edzéseken száll be a tervek szerint minden nap. A magyar játékost kinntartózkodása alatt meghívták a Liverpool-Chelsea meccsre is.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group