Simon Andrást a kezdőbe követelik Cordobában – a Liverpoolhoz fordulnak a spanyolokSimon András egyre jobb formában játszik Spanyolországban. A Córdoba legutóbbi meccsét követően ódákat zengtek róla a lapok, és edzője is külön dicsérte. Az újságok most a kezdők közé követelik a támadót, és tőle várják, hogy segítsen eredményesebbé tenni a zöld-fehérek előre játékát.

Az El Día de Córdoba internetes kiadása arról számol be, Lucas Alcaraz mester egyszerűen nem teheti meg, hogy jokernek használja a támadót, hiszen az utóbbi időben nagyon akadozik a csapat támadó gépezete, Simon személyében pedig egy remek formában lévő csatár áll a stáb rendelkezésére. Az újság arra számít, nem hagyja ki magyarját a szakember, és a Rayo Vallecano ellen végre sor kerül a kezdőként történő debütálásra.

Egy másik regionális újság közben saját információira alapozva arról számol be, a Córdoba vezetői a támadó fejlődését látva már most megkezdték a puhatolózásokat a Liverpoolnál annak érdekében, hogy Simon András nyáron lejáró kölcsönszerződését sikerüljön meghosszabbítani, és a játékos a következő szezont is Spanyolországban kezdhesse meg. Ez a zöld-fehérek vezetőinek első lépése a jövő évre szóló tervezett keret kialakításának irányába.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group