Simon a kezdőben a győztes Liverpoolban


Remek hírek érkeznek Simon Andrásról, a Liverpool reserve együttesének fiatal magyar csatáráról. Simon a napokban a Vörösök tartalékcsapatának két barátságos meccsén is pályára lépett, és míg a pár napja vereséggel végződő találkozón csak csereként jutott szóhoz, a legutóbbi alkalommal már kezdőként léphetett pályára és remek játékkal járult hozzá csapata 2-1-es győzelméhez.


A jelenleg Skóciában túrázó Liverpool reserve a Hamilton Academical együttese ellen lépett pályára és többek között Simon kiváló teljesítményének is köszönhetően győzött 2-1-re.

A találkozót követően az U19-es válogatott erőssége a pepsifoci.hu-nak elmondta, érzése szerint jól ment neki a játék, amit csapattársai is megerősítettek. - Nagyon jól éreztem magam a pályán, úgy gondolom, jól ment a játék, és szerencsére a csapattársaim is így vélekedtek. Örülök, hogy kezdőként léphettem pályára. A felkészülésünk nagyon jól sikerült, így bizakodva tekintek a következő szezon elé – fogalmazott Simon.

A Liverpool fiataljai legközelebb a Hull City tartalékjaival találkoznak, majd szeptember 2-án megkezdik bajnoki szereplésüket a Middlesbrough ellen.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group