Schumacher üzent Budapestre


Egy hét múlva ismét Budapesten lép pályára Michael Schumacher, aki ezúttal hivatalos nyilatkozatot adott ki a magyarországi eseménnyel kapcsolatosan! A hétszeres Forma-1-es világbajnok pályára lép a Nazionale di Piloti-Hungarian All Stars mérkőzésen, melyet július 30-án szerdán rendeznek majd meg az Albert-stadionban.


Az Üllői úti mérkőzés 19.30-kor kezdődik, és jegyek még korlátozott számban kaphatóak országszerte a Ticket Express irodáiban, illetve a www.tex.hu oldalon. A jegyárak kedvezményesek, hiszen a legdrágább belépő 1490 forintba kerül, míg a többi jegy 790 forintba kerül, és a 12 éven aluli gyermekek 300 Ft-os áron juthatnak be a stadionba. A teljes jegybevétel jótékony célt szolgál, idén a fő támogatott a Tűzoltó Utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványa.

A mérkőzésen Michael Schumacher mellett pályára lép Felipe Massa, Giancarlo Fisichella, Sebastien Vettel, Vitantonio Liuzzi, Ricardo Patrese, és természetesen Baumgartner Zsolt is. A pilóták szövetségi kapitánya a világhírű tenor, Placido Domingo lesz, míg a magyar sztárokat Erwin Koeman igazgatja, aki ezen a meccsen pályára is lép majd. Koeman mellett ott lesz a pályán többek közt Kiprich József, ifj. Alber Flórián, Bobby Davison, Lipcsei Péter, Farkasházy Tivadar, Dobrády Ákos, Hajdú B. István. A további rangos szereplőket, többek között egy többszörös világbajnokot, és egy Bundesliga sztárt napokon belül jelentenek be a szervezők.

A mérkőzés előtt egy héttel Michael Schumacher hivatalos nyilatkozatban üzent magyarországi rajongóinak, és azoknak, akik a jótékonysági mérkőzést szeretnék megtekinteni.

Michael Schumacher hivatalos nyilatkozata:

Michael Schumacher: Jövő szerdán megköszönöm minden magyarnak!

Legutóbb amikor itt jártam még versenyeztem és győzni jöttem a Hungaroringre. Most nem versenyezni térek vissza, hanem futballozni egyet a barátaimmal és azért, hogy újra élvezzem a mindig fantasztikus magyar közönség támogatását. Szeretek részt venni ezen a gálán, hiszen a jótékonysági esemény révén valamit visszaadhatok azoknak az embereknek, akik kevésbé szerencsések az életben, mint én. Úgy érzem ez a mostani budapesti meccs jó alkalom lesz számomra, hogy köszönetet mondjak minden magyarnak, aki szurkolóként mellettem volt, és támogatott pályafutásom során. Nagyon várom már a meccset, és remélem, hogy ugyanolyan jól fogjuk magunkat érezni, mint a korábbi években!
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group