Schumacher a Fradi-pályán tér vissza!


Michael Schumacher, Felipe Massa, Placido Domingo, Giancarlo Fisichella, Baumgartner Zsolt és még számos sztár főszereplésével a Careers Management Group szervezésében idén is megrendezésre kerül a MAI CASCO Jótékonysági Futball Grand Prix - jelentették be hétfőn Budapesten. A mérkőzésre július 30-án Budapesten a ferencvárosi Albert-stadionban kerül sor 19 óra 30 perckor. Ahogy a korábbi években megszokhattuk, a pilótaválogatott csapatkapitánya ezúttal is a hétszeres világbajnok Michael Schumacher lesz, aki két éves szünet után tér vissza Budapestre.

A jótékony célú gálán Schumacherék ezúttal is a Hungarian All Star csapattal mérkőznek meg. A találkozóra a szokásoknak megfelelően rendkívül kedvező árú jegyeket hoznak forgalomba, melyek már július 1-től megvásárolhatóak országszerte a Ticket Express irodáiban, illetve az interneten a www.tex.hu weboldalon. A legtöbb jegy 790 forintba kerül, a kiemelt helyre szóló jegyek is mindössze 1490 forintos áron kaphatóak, és a 12 éven aluli gyermekek jegye csupán 300 forintba kerül. A Mai Casco Futball Grand Prix idén is jótékony célt szolgál, Michael Schumacher és társai, valamint a magyar sztárok a teljes jegybevételt a rászoruló és beteg gyermekek gyógykezelésére és oktatására fordítják.

A támogatandó alapítványok közül idén a rendezvénynek helyt adót Ferencváros kérésére a Tűzoltó utcai Gyermekklinika alapítványa kapja majd a legtöbb támogatást. Július 1-én, azaz kedden a Ticket Express irodáiban, és a www.tex.hu weboldalon országszerte megkezdődik a jegyárusítás a várhatóan 17 ezer néző, azaz telt ház előtt rendezendő mérkőzésre. További fontos tudnivalók az esemény hivatalos weboldalán, a http://www.pepsifoci.hu/maicascofutballgrandprix oldalon olvashatóak. A Forma 1-es pilóták válogatottja július 30-án 19.30-kor az Albert Flórián-stadionban lép pályára a magyar hírességekből álló Hungarian All Stars csapat ellen, jótékonysági labdarúgó mérkőzésen.

A találkozót a szokásoknak megfelelően idén is élőben közvetíti a Duna TV. 2005-ben a pilóták első budapesti fellépésén 6-6-os végeredménnyel zárult a találkozó 22 ezer néző előtt. 2006-ban a pilóták nyertek 11-8-ra, és 28 ezren zsúfolódtak össze a lelátón. Egy évvel később, azaz tavaly Michael Schumacher távolléte miatt nem került megrendezésre a meccs, de Schumi idén ismét visszatér. A magyar All Star csapat szövetségi kapitányának neve, és a csapattagok névsora vélhetően egy héten belül kerül nyilvánosságra, jelenleg még folynak az egyeztetések. Az már eldőlt, hogy világhírű labdarúgó vendége is lesz az eseménynek, de az ő kilétét még nem fedték fel a rendezők, azt viszont bejelentették, hogy az esemény díszvendége a 2005-ös évhez hasonlóan idén is a világhírű spanyol tenor, Placido Domingo lesz. Domingo a mérkőzés után három nappal Pécsett ad majd koncertet, de előtte az Üllői úton szövetségi kapitányként igazgatja majd Schumacheréket.

A pilóták csapatának ezúttal is biztosan lesz legalább egy magyar tagja, mégpedig Baumgartner Zsolt személyében. Az első magyar Forma 1-es versenyző rendszeresen pályára Schumiék oldalán a Nazionale di Piloti csapatában.
- Nagyon örülök, hogy Michael ismét el tud jönni Budapestre, mert az eddigi két esemény fantasztikus hangulatú volt, ahol mindenki jól érezte magát. Két éve felejthetetlen volt, hogy Michael annyira belefeledkezett a játékba, hogy az utolsó percekben, mint egy gyerek a grundon a trikójával a kezében, félmeztelenül játszott, miközben több mint 25 ezer néző felállva ünnepelt. Persze a legfontosabb az, hogy az esemény jótékony célt szolgál, és biztosan idén is több millió forintot tudunk majd összegyűjteni a rászoruló gyermekek számára. Schumi az első évben nem rúgott gólt, és a következő budapesti meccs előtt nagyon fogadkozott, hogy szeretné megmutatni a magyar nézőknek, hogy ő is tud gólt rúgni. Sikerült neki, és most azt hiszem mindenki újra azt várja tőle, Massától, Fisichellától, és a többiektől, hogy remek szórakozást, felejthetetlen estét nyújtsanak.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group