Már csak 10 nap a Rubik Kocka világbajnokság rajtjáig


Az 1982-es első világbajnokságot követően 25 évvel ismét a magyar főváros ad otthont a negyedik Rubik Kocka világbajnokságnak. Az október 5-én kezdődő vb-n több mint 30 ország 300 versenyzője vesz részt, ami egyben azt jelenti, hogy ez lesz minden idők legrangosabb, legnagyobb, és legszínvonalasabb Bűvös kocka világbajnoksága.Már kaphatók a jegyek a Rubik - kocka világbajnokságra


Keddtől a 372 54 29-es telefonon elővételben megrendelhetőek a jegyek az október 5-én kezdődő Rubik- kocka világbajnokságra. Személyesen szerdán és csütörtökön 16-tól 18-30-ig vásárolhatók meg a belépők a Budapesti Kongresszusi Központban. A vb első napjára 700 forintba, míg a hétvégi versenynapokra 1200 forintba kerülnek a tikettek.

Ronaldinho hazájából is jönnek kockások

A rubikozás nem csak Európában, Ázsiában és Észak- Amerikában, hanem most már egyre inkább Dél-Amerikában is hódít. A héten biztossá vált, hogy Brazíliát ketten képviselik a budapesti világbajnokságon. A magyar kockások szerint azonban nehéz előre megjósolni, hogy más földrészről érkező versenyzők mire lehetnek képesek, mivel a kisebb európai tornákon nem indulnak rendszeresen. Azt már évtizedek óta tudjuk, hogy a brazilok a futballpályán kitűnően bánnak a gömb alakzattal, most kiderül, mire mennek az asztalnál a kockával.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group