Magyarországon járt Rafa BenitezRafa Benítez, a Liverpool mestere csütörtökön érkezett Agárdra, hogy megtekintse a Sándor Károly Akadémiát. A spanyol szakember a Careers Management Group vezetőinek kalauzolásával végigjárta az akadémiát, majd megnézte az egyik utánpótlás-együttes éppen zajló edzését is. Benitez rendkívül elégedett volt az Agárdon zajló munkával.

A Liverpool mestere természetesen adott néhány jó tanácsot is a gyerekeknek: - Rendszeresen figyelemmel követem a sorsotokat Liverpoolban, értesülök a fejleményekről. Az edzések itt ugyanolyanok, mint amilyeneket mi tartunk Angliában, azt tanácsolom nektek, bízzatok edzőitekben, mert nagyon jó kezekben vagytok.

Benitez ezt követően mintegy másfél kétórás szakmai megbeszélést folytatott Tamási Zsolttal, az akadémia szakmai igazgatójával. A Liverpool szakvezetője minden felmerülő kérdésre válaszolt, sőt a sajtó képviselőinek rohamait is állta. Dicsérte a Pool magyar játékosait, Németh Krisztiánt minőségi labdarúgónak nevezte, aki hatalmas játékintelligenciával rendelkezik, míg Gulácsi Péterről azt mondta, hogy szinte száz százalék, hogy az új szezontól is a Liverpoolnál marad.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group