Németh Krisztián és Simon András a Liverpoolhoz szerződött!


Németh Krisztián és Simon András a Liverpoolhoz szerződött, miután az MTK megállapodott az FC Liverpoollal a két játékos átigazolásáról.Németh és Simon pénteken későn este már alá is írta szerződését az ötszörös Bajnokok Ligája-győztes, és az idei évben a döntőig jutó klubhoz. A játékosokat menedzselő Careers Management Group tájékoztatása szerint mindkét játékossal ötéves szerződést kötött a legpatinásabb angol klub. A 18 éves Németh és 17 esztendős Simon pénteken orvosi vizsgálatra utazott ki Liverpoolba Rafael Benitez menedzser kérésére, és a csapat Melwood-i főhadiszállásán a spanyol tréner jelenlétében látták el kézjegyükkel a szerződésüket.

A két magyarnak a Liverpool egyaránt profi szerződést kínált, aminek értelmében a fiatal játékosok nem az életkoruknak megfelelő korosztályos együttesekhez, hanem a szintén Rafael Benitez közvetlen irányítása alatt álló Liverpool reserve (tartalék) csapatához kerülnek. Június végén már mindketten Liverpoolban kezdik el a felkészülést.

A játékosokat képviselő Careers Management Group vezetői elmondták, hogy a két fiatal labdarúgó esetében nem volt szükség próbajátékra, ami ennyi idős korú játékosoknál, ilyen szintű klub esetében szinte példátlan. A CMG vezetői az elmúlt hetekben is többször tárgyaltak Liverpoolban, és pénteken még a játékosok orvosi vizsgálata alatt is tartottak a megbeszélések.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group