A Nike Németh Krisztiánnal focizik


A Nike és Németh Krisztián ma Budapesten hivatalosan is aláírta támogatói szerződését. A szerződés szerint a világ vezető sportszergyártó cége 2009. június 30-ig támogatja a kiváló futballistát, aki jelenleg az FC Liverpool csapatában szerepel. „Németh Krisztián szponzorálása fontos lépés számunkra, hiszen a futball hagyományosan a Nike által támogatott sportág és rendkívüli jelentőséggel bír. Örülünk, hogy a világ egyik legelismertebb futballcsapatában most már magyar játékos is Nike cipőben lép pályára, és hivatalosan is támogatott sportolóink közé tartozik” - mondta el Pánczél Szabolcs, a Nike marketing menedzsere.

Krisztiánra a Nike által szervezett Premier Kupán, az U15 korosztályi világbajnokságon figyelt fel a sportszergyártó cég.

„Tehetség, akarat és pozitív hozzáállás sugárzott róla, már akkor látszott, hogy kivételes játékos. A Nike pedig éppen a hozzá hasonló, kiemelkedő tehetségekkel szeretne jó példát állítani a fiatalok elé” - tette hozzá Pánczél.

Az aláíráson kapta meg Németh a Nike legújabb kiadású Mercurial Vapor cipőjét - különleges „shrek-zöld” színben. A Vapor jelenleg a világ legkönnyebb és ezáltal leggyorsabb cipője., amelyet a Nike a gyors és fordulékony játékosok számára tervezett. A speciális zöld szín egy limitált széria része, melyet a legjobb játékosok kapnak meg nemzetközi szinten. Magyarországon Németh Krisztán az, akire ez a cipő igazán jellemző, ezért az Ő ajánlásával kerül a polcokra.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group