Edzője szerint Benítez rövidesen bevetheti Németh Krisztiánt


Gary Ablett, a három magyart is a soraiban tudó Liverpool reserve edzője szerint a Vörösök első csapatának menedzsere akár heteken belül bedobhatja a mélyvízbe a klub legjobban teljesítő fiataljait. Gary Ablett szerint a debütálásra váró fiatalok szűk körében ott van természetesen Németh Krisztián is, aki sorozatban szállítja a gólokat és a mérkőzés legjobbjának járó elismeréseket.

A magyar támadó gyakorlatilag Liverpoolba kerülése óta bombaformában játszik, futószalagon termeli a gólokat. A helyi szakértők gyakorta csak szuperlativuszokban beszélnek teljesítményéről, egymást érik a Némethnek odaítélt „mérkőzés legjobbja" elismerések. Egy liverpooli szakíró szerint az MTK-ból igazolt csatár lehet hamarosan Fernando Torres ékpárja a sztárokkal teletűzdelt együttes támadósorában. Így egyáltalán nem meglepő, ha egyre gyakrabban vetődik fel annak a lehetősége, hogy Németh akár záros határidőn belül éles meccsen is bemutatkozhat Gerrardék között.

Erre Gary Ablett, a reserve együttes mestere is reális esélyt lát, aki szorosan együttműködik a Premiership-csapat menedzserével, Rafa Benítezzel. Ablett egy interjúban elmondta, a reserve csapattal nyert bajnoki címnél sokkal fontosabbnak tartja, hogy minél több, az első csapatbeli bemutatkozásra is érett tehetséget adjon Benitez kezébe. A reserve csapat mestere szerint több játékosa, köztük a magyar gólzsák is akár már idén bemutatkozhat a Premier League-ben. 

- Ha a felnőttcsapat idő előtt bebiztosítja a negyedik helyet a bajnokságban, többen szerephez juthatnak a hátralévő bajnokikon. Gondolok itt például az Arsenal ellen már bemutatkozott Plessisre, vagy Insuára, Németh Krisztiánra, esetleg Mikel San Joséra. A listán van 6-7 név, és akik ebben a szezonban nem kerülnek oda, azok a következő bajnokságban megkaphatják a lehetőséget, hogy megmutassák képességeiket a felnőttek között.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group