Kádárék ellen tért vissza Németh Krisztián a Liverpoolba

Döntetlent hozott a magyarok rangadója, azaz a Newcastle és a Liverpool reserve együtteseinek összecsapása, melyen hosszú sérülése után visszatért a pályára Németh Krisztián. A csatár mellett Gulácsival és Simonnal felálló Pool a 93. percig vezetett a Kádárt soraiban tudó Newcastle ellen.

Az első játékrész inkább küzdelmet, mintsem látványos futballt hozott. Gulácsi kevés feladatát a tőle megszokott magabiztossággal látta el, Simon rendkívül sok labdaérintéssel, rengeteget visszalépve, igen agilisan futballozott, egy ígéretes lövésig is eljutott, Kádár pedig magabiztosan látta el védőfeladatát. Az első félidő hajrájában Weijl egy szép egyéni alakítás végén előnyhöz juttatta a vendégeket.

Szünet után a Liverpool valamivel többet kezdeményezett, de Gulácsinak is résen kellett lennie, nem egy esetben mentett nagyszerűen a magyar kapus. Simon András a 62. percben nagyon közel járt a gólhoz, az utolsó pillanatban azonban menteni tudtak előle a hazai bekkek. A támadó remek produkció után, ám végül szerzett gól nélkül adta át a helyét Németh Krisztiánnak, aki az utolsó húsz percre kapott szerepet hosszú kihagyás után.

Némó ott folytatta, ahol honfitársa abbahagyta, első labdaérintéséből máris a kaput vette célba, majd El Zhart ajándékozta meg kis híján gólpasszal. A kettő között egy nagyon sportszerű jelenetet is láthatott a közönség: Kádár és Németh egy párharc után öleléssel üdvözölték egymást. A 93. percben aztán Caroll révén egyenlített a Newcastle, így a magyarok csatája igazságos döntetlennel zárult.

Fiataljaink teljesítményére nem lehetett panasz: Gulácsi Péter 90 percen keresztül magabiztos maradt, a hazai védelem szilárdsága Kádárt is dicséri, Németh és Simon pedig a legveszélyesebbek közé tartozott a pályán lévők közül.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group