Németh Krisztián újra megsérült, de talán nem súlyosan



Hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a Liverpool reserve csapata a Blackburn elleni bajnoki mérkőzésen. A találkozón Németh Krisztián és Gulácsi Péter is végig pályán volt, de Németh a hosszabbításban sérülést szenvedett.

A Blackburn az első félidőben büntetőből szerezte meg a győztes gólt. Gulácsi Péter az első félidőben egy távoli bombát védett szépen, a második játékrészben pedig egy hatalmas bravúrt mutatott be, amikor Julio Santa Cruz, - aki Roque Santa Cruz öccse - már gólnak látszó lövését védte lábbal.

Németh Krisztián mérkőzés hiánnyal küzdött, de így is voltak látványos megoldásai, és többször csak szabálytalanságok árán tudták szerelni. A második félidőben egy rendkívül durva Németh elleni belépő után sárga lapot kapott az egyik vendégvédő. A 93. percben aztán majdnem kiegyenlített a magyar támadó, amikor Pacheco szabadrúgását követően San Jose keresztbe fejelte a labdát, ami milliméterekkel suhant a középen berobbanó Németh lába előtt.

Sajnos nem ez volt a meccs utolsó mozzanata, mert a 94. percben a felezővonalnál Németh átvett egy labdát, és mikor lefordult volna a védőjéről, az hátulról csúnyán rátartott a bal lábára. A magyar csatár fájdalmas arccal rogyott össze, és le kellett hozni a pályáról.
Akkor úgy tűnt, súlyos a sérülés, de az első orvosi vizsgálatok azt mutatták, hogy nincs komolyabb baj, legfeljebb egy-két napot kell kihagynia a tini sztárnak.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group