Németh Krisztián győztes gólt szerzett - már harmadszor


Tovább tartja remek formáját Németh Krisztián Hollandiában, a magyar válogatott támadó góljával győzött 1-0-ra az RKC Waalwijk hazai pályán az ADO Den Haag ellen. A csatár ezúttal egy remekül kivitelezett fejessel volt eredményes, és a gárda harmadik bajnokiját döntötte el találatával pár hét leforgása alatt.

Az ADO Den Haag elleni hazai mérkőzésen is a kezdőcsapatba jelölte Németh Krisztiánt az RKC Waalwijk mestere, és nem kellett ezúttal sem csalódnia. A magyar válogatott támadó hozta az utóbbi időben tőle megszokott eredményes formát, ő szerezte azt a gólt, amellyel a sárga-kékek az első félidő derekán megszerezték a vezetést. A futballista egy balról érkező labdát bólintott 8 méterről a hálóba remek mozdulattal úgy, hogy az pont befért a kissé kint álló kapus fölött a léc alá.

Mivel a második játékrészben újabb gól már nem született, ezzel a találattal az RKC mindhárom pontot otthon tartotta, Németh pedig már a harmadik 1-0-s meccset döntötte el a bajnokságban rövid idő alatt (korábban a Vitesse, majd a De Graafschap volt az áldozat).

A sikerrel a Waalwijk továbbra is harcban áll a nemzetközi kupaszereplésért vívott rájátszást érő helyekért, amit a szezon előtt nem sokan gondoltak volna. A magyar csatár leigazolása óta a csapat a kiesőzónából jött előre a biztos középmezőnybe.

RKC Waalwijk – ADO Den Haag 1-0 (Németh K. 22.)
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group