Németh Krisztián góljával kupagyőztes a Liverpool

A Liverpool reserve 1-0-ra legyőzte a Waterloo csapatát és ezzel 33. alkalommal nyerte meg a Senior Cup-ot. A győztes gólt Németh Krisztián szerezte, akit a Liverpool hivatalos weboldala a mérkőzés legjobbjának választott.

A döntőben Németh Krisztián kezdőként, Simon András pedig csereként lépett pályára. A meccs két hatalmas helyzettel kezdődött, melyek mindkét oldalon kimaradtak, liverpooli részről Németh puskázta el a lehetőséget az 5. percben. A félidő közepén a holland Weijl passza után Németh 25 méterről lőtt, de a kapus védett. A másik oldalon a Liverpool ausztrál kapusa, Bouzanis mutatott be bravúrt.

A második félidő is Németh-parádét hozott: az 50. percben már a kapuson is túljutott, amikor a bevetődő Garry Riley kivágta gólba tartó labdáját. Nem sokkal később Németh újabb lövését nagy bravúrral védte a Waterloo kapusa. A 76. percben aztán megszületett a győztes találat: Weijl beadása után Németh eszmélt a leggyorsabban és a hálóba juttatta labdát, ezzel kupagyőztes lett a Pool.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group