Németh az Év Játékosa Liverpoolban!


Csodás szezont zárt a három magyart foglalkoztató Liverpool reserve együttese. A csapat a bajnoki cím mellett több más trófeát is elhódított, Németh Krisztián, Simon András és Gulácsi Péter remek teljesítményének is köszönhetően.

A legnagyobb visszhangot Németh produkciója váltotta ki, a csatár futószalagon szállította a gólokat és a szurkolók az Év Játékosának is megválasztották. Németh Krisztián egymás után rugdosta a gólokat Gary Ablett együttesében, többek között az Aston Villa elleni bajnoki nagydöntőn is bevette az ellenfél kapuját egy okos lövéssel.

Teljesítményére a szakírók mellett az első csapat spanyol menedzsere, Rafa Benítez is felfigyelt, az edző elmondta, a nagyválogatottba is meghívott fiatal támadó akár jövőre már rendszeresen a felnőttekkel készülhet. A szakemberek mellett Németh a szurkolók elismerését is learatta, a fanatikus liverpooli drukkerek nagy fölénnyel választották meg az Év Játékosának.

A légiós 5594 voksot gyűjtött be, többet, mint a második helyezett Damien Plessis és a harmadik Emiliano Insua együtt, akik már az felnőttek között is szerephez jutottak. A megtisztelő cím elnyerése után Némethnek már a következő feladatokra kell összpontosítani: előbb az utánpótlás-válogatottal az Eb nyolcas döntőjébe jutás a cél hazai pályán, majd a csatár csatlakozik az Erwin Koeman által irányított felnőtt nemzeti együtteshez, a horvátok ellen, május 31-én akár be is mutatkozhat a nagyválogatottban.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group