Nem bírt Schumiékkal a Hungarian All Stars


6-6-os döntetlennel végződött a harmadízben megrendezésre kerülő MAI CASCO Futball Grand Prix. A Michael Schumacher vezette Pilótaválogatott a szokásokhoz híven a Hungarian All Stars csapatával találkozott az Albert Stadion több mint tízezer nézője előtt és izgalmas mérkőzésen végül döntetlennel zárt.

A találkozó előtt Michael Schumacher helikopterrel érkezett az Albert Stadionba, a kilátogató nézők pedig gyakorlatilag minden megmozdulásánál éltették a hétszeres világbajnokot. A meccset a pilóták kezdték jobban, hiszen Giancarlo Fisichella már a nyolcadik percben a kapuba talált. A mérkőzés félidejében a Nazionale di Piloti vezetett 2-1-re, és a találkozó vége előtt nem sokkal is előnyben voltak Schumiék, hiszen a hajrában 6-4 volt az állás.

Végül azonban a Hungarian All Stars együttesének sikerült egyenlíteni, így 6-6-os döntetlennel zárult a találkozó. A mérkőzésen a pepsifoci.hu által indított nyereményjátékon wasabi néven regisztráló győztes is pályára lépett és szerzett egy szép gólt. A gála bevételét idén a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért alapítványa kapja.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group