Nem esett gól az angliai "magyar" rangadón


Gólnélküli döntetlennel zárult a Newcastle és a Liverpool tartalékcsapatainak összecsapása, melyen négy magyar fiatal is pályára lépett. Hazai oldalon Kádár Tamás játszott, kiválóan, míg a „Vörösöknél” Németh Krisztián együttese egyik legjobbja volt, Gulácsi Péter kapott gól nélkül hozta le a meccset és Simon András is bíztató játékkal tért vissza sérülése után.

A St. James’ Parkban lejátszott mérkőzésen jobbára a vendégek akarata érvényesült, az első félidőben többször is veszélyeztették a „Szarkák” kapuját, egy ízben Németh Krisztián zseniális passzát nem tudta gólra váltani társa, Jordi Brouwer. Fordulás után valamivel kiegyenlítettebbé vált a játék, Gulácsi Péternek is szüksége volt bravúrra, de végül sikerült kapott gól nélkül lehoznia a meccset. A Newcastle United hivatalos oldala a hazai reserve együttesből a kapuson kívül Kádár Tamás teljesítményét emeli ki, aki folyamatosan remekel Angliába költözése óta.

A volt zalaegerszegi bekk a találkozó során kisebb térdsérülést szenvedett, a partvonal mellett ápolták is, de végül gond nélkül végigjátszotta a 90 percet. A mérkőzést egyébként megtekintette Kevin Keegan is, aki ismét igen pozitív képet kapott ifjú hátvédjéről. A látogatók részéről a kapus Gulácsit már említettük, Németh Krisztián rengeteget volt játékban, több remek passza és apróbb lehetősége akadt, de ezúttal nem sikerült a kapuba találnia. Simon András sérülése után hat percet kapott edzőjétől, a rendelkezésére álló időben maradandót nem tudott alkotni, viszont igen bíztatóan mozgott.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group