Csertői az U19-es válogatotthoz nyúlt


Az NB II-es Integrál-DAC vendégeként vívta ki a továbbjutást a Haladás a Magyar Kupa harmadik fordulójában. Mindezt úgy, hogy a csapatban több fiatal játékos is helyet kapott, köztük az U19-es válogatott Lengyel Dániel, aki most debütált a vasiaknál. 

A szombathelyi továbbjutás értékét növeli, hogy Csertőinek volt bátorsága pihentetni eddigi kezdő embereit, és jobbára olyanoknak adott lehetőséget, akik a bajnokikon eddig kevesebbet, vagy egyáltalán nem játszottak. Így került sor az U19-es válogatott kiváló belső védőjének, Lengyel Dánielnek a debütálására is, aki a sérült Balassát váltotta a 70. percben.

A kiváló felépítésű fiatal védőt nyáron az MTK-tól szerezte meg a Haladás, mégpedig nem titkoltan azzal a szándékkal, hogy hosszabb távon Kuttor Attila utódja legyen a vasi klubnál. Lengyel bíztatóan mutatkozott be, több higgadt megoldással hívta fel magára a figyelmet, és várhatóan a Liga Kupában, illetve további Magyar Kupa-találkozókon is ott lehet majd a csapatban, de NB I-es debütálására is sor kerülhet hamarosan.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group