A CMG bemutatja:

A kocka Zorrója Budapesten!

Immár bizonyossá vált, hogy a MAI Casco - Új Sugár Bűvös Kocka Grand Prix keretén belül egy aktuális, többszörös világcsúcstartó is Budapestre érkezik a német Stefan Pochmann személyében. Mindez azt jelenti, hogy a világ egyik leggyorsabb hölgy versenyzője (Jasmine Lee), és az angol bajnok (Dan Harris) mellett immár a harmadik kocka világsztár is részt vesz az Új Sugár bevásárlóközpontban esedékes viadalon.

 A 28 éves német fiatalember 5 világcsúcsot tart, és két hete az Egyesült Államokban rendezett világbajnokság legeredményesebb versenyzője volt 3 aranyéremmel, 1 ezüstéremmel, és 1 bronzéremmel. Pochmannt a Kocka Zorrojaként szokták emlegetni, hiszen egyik specialitása a „vakon” forgatás, amikor egy speciális szemfedővel eltakarja a szemét, és anélkül forgatja ki a kockát, hogy közben látná. Stefan Pochmann legfélelmetesebb rekordja a Magyarországon még forgalomba sem került, és a szakértők szerint embertelenül nehéz 5X5X5-ös kocka vakon történő kirakása, melyre 2:34:36 perc alatt volt képes 2004-ben.

Pochmann a klasszikus 3X3X3-as Rubik kockát 15.52 másodperc alatt forgatta ki, és ez az aktuális német csúcs, Magyarországon ennyi idő alatt még soha, senki nem forgatta ki Rubik Ernő találmányát. A német fiú egykezes kirakásban Európa-csúcstartó 37.62 másodperces idővel.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group