Knézy szenzációs újításra, Rudolf Péter, Eperjes, Dobrády és Faragó pedig Schumi ellen készülA Nazionale di Piloti - Hungarian All Stars mérkőzés július 30-án szerdán 19.30-kor kezdődik az Albert Stadionban, és mára az is eldőlt, hogy a magyar csapatban ismét ott lesz a pályán Eperjes Károly és Rudolf Péter, valamint a legutóbbi hasonló találkozón Schumacherrel mezt cserélő Dobrády Ákos is.

Két ismert labdarúgó kommentátor is pályára lép. Faragó Richard állandó társa, Hajdú B. István oldalán nem csupán játszik, de a helyszínen lévő nézőknek kommentálja is az eseményt. Knézy Jenő pedig világszerte egyedülálló produkcióra készül, ugyanis a Duna TV élő adásában kommentálja a meccset, majd a mérkőzés egy pontján otthagyja a mikrofont, és a pályán játszva mutatja meg, hogy mire képes.

Az Üllői úti mérkőzésre jegyek még korlátozott számban kaphatóak országszerte a Ticket Express irodáiban, illetve a www.tex.hu oldalon. A jegyárak kedvezményesek, hiszen a legdrágább belépő 1490 forintba kerül, míg a többi jegy 790 forintért vásárolható meg, és a 12 éven aluli gyermekek 300 Ft-os áron juthatnak be a stadionba. A teljes jegybevétel jótékony célt szolgál, idén a fő támogatott a Tűzoltó utcai Gyermekklinika Betegeiért Alapítványa.

Eperjes Károly, Kossuth-díjas színész:
- Hetek óta tréningezek a meccsre, de sajnos az elmúlt napokban elszenvedtem egy kisebb húzódást. Azt hiszem, a meccsig már nem edzek, de ha kell, akkor fél lábbal is ott leszek a pályán. Az előző két mérkőzés rendkívül sok kellemes emléket hagyott bennem, nagyon nagy élmény volt a Puskás Stadionban játszani. Mivel ferencvárosi szurkoló vagyok, így számomra ez az Üllői úton esedékes fellépés egy újabb hatalmas ajándék lesz. Kíváncsi vagyok, hogy Schumacher hihetetlen kondíciója miként változott azóta, hogy abbahagyta az aktív versenyzést.

Knézy Jenő, a Duna TV kommentátora:
- Két éve, amikor közvetítettem a meccset végig azt éreztem, hogy milyen jó lenne ott lenni a pályán, és ha csak percekre is, de beállni. Idén, amikor felmerült, hogy ismét megrendezésre kerül a találkozó, és a Duna TV közvetít, adta magát az ötlet, hogy esetleg be is szállhatnék. Nem tudom, hogy fog menni, mert bár jó kondiban vagyok, azért biztosan lihegek majd egy kicsit az első percekben, amikor visszatérek a mikrofonhoz.

Rudolf Péter, színművész:
- Számomra már az ismételt meghívás ténye is hatalmas megtiszteltetés, hiszen imádom a labdarúgást. Korábban 1983-ban egyszer egy SZÚR-on már volt lehetőségem játszani az akkori Népstadionban, majd két éve a MAI Casco Futball Grand Prix-n is voltam ilyen szerencsés. Boldog voltam, hogy pályán lehettem olyan sztárokkal, akiket nagyon nagyra értékelek sportteljesítményük miatt. Ahogy hallom nagyon sok néző lesz idén is, szinte biztos a telt ház, és engem igazán ez izgat. Egy tele stadion előtt ott lenni a pályán, és futballozni, nos ez olyan élmény, amire mindig is vágytam. Remélem mindannyian jól szórakozunk majd, és igazán emlékezetes estét sikerül szerezni a nézőknek, és magunknak is.

Faragó Richard, a SPORT TV kommentátora:
- Hajdú Pisti kollégám és barátom két éve játszott, sőt gólt is lőtt a Pilótaválogatott ellen, és nagyon örülök, hogy idén erre nekem is lesz lehetőségem. Istvánnal közösen a helyszínen közvetítjük majd a mérkőzést a lelátón ülőknek, de felváltva letesszük majd a mikrofont, és pályára is lépünk. A magam részéről olvastam István nyilatkozatát, aki jelezte, hogy ő az álló futball híve, és egy 5-6 méteres sugarú körben szeretne bizonyítani Erwin Koemannak. Nos én ezzel szemben azt ígérhetem, hogy felszántom az Üllő úti gyepet, legalábbis az alatt az 5-6 perc alatt, amíg bírom majd az iramot. Sok mérkőzést közvetítettem már az Üllői útról, de soha nem gondoltam, hogy megadatik majd ott a pályára lépés lehetősége is, úgyhogy nagyon készülök a találkozóra.

Dobrády Ákos, zenész:
- Két évvel ezelőtt már a mérkőzés hajrájában rávettem Michael Schumachert, hogy cseréljünk mezt, aminek következtében a fotósok nagy örömére Schumi az utolsó perceket már félmeztelenül játszotta le. Óriási buli volt, és nagyon jól esett, hogy idén is meghívtak a szervezők. Korábban kézilabdáztam, de a foci sem áll tőlem távol. Két éve elég jól ment a játék, remélem most is sikerül majd egy-két jó megoldást bemutatnom.

A szervezők által eddig ismertetett pályára lépők névsora:

Nazionale di Piloti:
Szövetségi kapitány: Placido Domingo, Michael Schumacher- csapatkapitány, Felipe Massa, Giancarlo Fisichella, Nico Rosberg, Sebastien Vettel, Vitantonio Liuzzi, Ricardo Patrese, Ivan Capelli, Baumgartner Zsolt, Lipcsei Péter, Mario Engel, Matteo Munari

Hungarian All Stars:
Szövetségi kapitány: Erwin Koeman, Erdei Zsolt- csapatkapitány, Rudolf Péter, Eperjes Károly, Sisa Tibor, Kiprich József, Csank János, ifj. Albert Flórián, Bobby Davison, Knézy Jenő, Keller József, Farkasházy Tivadar, Dobrády Ákos, Hajdú B. István, Faragó Richard, Szekeres Tamás
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group