Bajban az MTK: Kanta keresztszalagját is műteni kellett


A vártnál komplikáltabb műtéten esett át kedden délelőtt a Sportkórházban Kanta József, az MTK játékmestere, aki szombaton az FC Kärnten elleni felkészülési mérkőzésen sérült meg.

Az operáció során kiderült, a játékos térdében nem csupán a porc sérült, de a keresztszalag is elszakadt, így a beavatkozás során úgynevezett szalagplasztikára is szükség volt. Mindez azt jelenti, hogy a játékos várható visszatérésének ideje is elodázódhat, és egészen biztos, hogy Kanta nem lehet ott az MTK nemzetközi kupamérkőzésein, valamint az őszi szezon jelentős részét is ki kell hagynia.

- Bízom az orvosokban és a nagyon gyors rehabilitációban, most mást nem is tehetek. Az biztos, hogy rajtam nem fog múlni a gyógyulásom, én minden előírt gyakorlatot megcsinálok majd. Sajnos a sérülés benne van a futballban, és most meg kell ismerkednem ezzel az érzéssel is. Azon leszek, hogy mihamarabb visszatérhessek, és hasznára lehessek a csapatomnak - mondta a válogatott középpályás, aki az idei nyáron bajnoki aranyérmet szerzett csapatával.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group