Nagyon elégedettek Kádárral Newcastle-ben


Már a „Szarkák” hivatalos oldalán is méltatják a fiatal magyar védőt, külön cikket szentelnek bemutatásának. A volt zalaegerszegi futballista által irányított védelem mindössze egyszer kapitulált az eddigi mérkőzéseken, a csapat még egyetlen vereséget sem szenvedett, amikor Kádár pályára lépett.

A Newcastle három téli fiatal szerzeménye, Ben Tozer, Baheng és a magyar bekk a Manchester City ellen lépett először pályára az 52 000 férőhelyes arénában, mindhárman bíztató teljesítményt nyújtottak a végül döntetlenre végződött találkozón. A szakmai stáb is megemeli kalapját az újoncok produkciója előtt.

– Nagy esemény volt Ben, Tamás és Wesley életében, hogy megismerkedhettek a St. James’ Parkkal. Mindannyian remek benyomást keltettek, mióta hozzánk igazoltak, minden elismerésem a játékosmegfigyelő-rendszerünké, hogy ilyen kiváló labdarúgókat találtak számunkra – vélekedett Adam Sadler, a tartalékcsapat mestere a klub internetes oldalán.

– Tamás végighajtotta a találkozót és úgy tűnt, igazán élvezte a játékot. Igen magas színvonalon játszott – hangzik a tréner személyre szabott értékelése. A játékoshoz kapcsolódó friss hír, hogy a Kádár már nem szállodában tengeti napjait, beköltözött a város központjában található elegáns, négy szobás lakásába. A hétvégén szüleu vendégeskednek nála, így élőben láthatják fiukat a szintén magyarokat foglalkoztató Liverpool reserve ellen.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group