Az angol szakíró szerint Kádár Tamás szép jövő előtt áll


Lee Ryder, a Chronicle Live című lap szakírója hosszabb cikket szentel a Newcastle United öt tehetségének, akik a következő szezonban berobbanhatnak a csapatba, és alapemberré nőhetik ki magukat. Az egyik játékos az a Kádár Tamás, aki az elismert újságíró szerint José Enrique várható távozásával hatalmas lehetőség előtt áll.

Lee Ryder ezúttal a Newcastle fiatal játékosait elemzi, és azt pedzegeti, a keretben található tehetségek közül kik lehetnek azok, akik hamarosan kihagyhatatlanná válhatnak a Szarkák második ligás alakulatából.
A szakíró a következőképpen vélekedett Kádárról: A technikailag rendkívül képzett védővel kapcsolatban már korábban beszéltek arról, hogy egyszer akár a magyar válogatott kapitánya is lehet.

A Lothar Matthäus és a jelenlegi kapitány, Erwin Koeman által nagyra becsült labdarúgó hamarosan klubja és hazája színeiben is fényesen tündökölhet. Kádár az előző szezonban eltörte a lábát a Sunderland elleni meccsen, de teljesen sikerült felépülnie. Tavaly januárban már az első csapat küszöbén állt, amikor a reserve-ben összeszedte a súlyos sérülést. Most a hatmillió fontra becsült José Enrique megpendített hazaköltözésével megkaphatja a nagy lehetőséget.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group