Juhász gólpasszt adott, hengerelt az Anderlecht


Hengerelt az Anderlecht a belga bajnokságban, Juhász Roland együttese az alsóházban található Roeselare gárdáját tömte ki hazai pályán. A magyar bekk nemcsak végig a pályán volt az összecsapáson, de gólpasszal is kivette a részét az ötgólos győzelemből, melynek köszönhetően a brüsszeliek pontszámban beérték a harmadik helyezettet.

A mérkőzést a helyszínen tekintette meg Várhidi Péter szövetségi kapitány is. A szokásoknak megfelelően a lila-fehérek kezdőcsapatában helyet kapott Juhász Roland is. A csapat a hétközi, Bayern elleni idegenbeli bravúr után végig nagy önbizalommal futballozott, és már az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát, hiszen 45 perc után három gól volt a különbség a csapatok között. Fordulás után sem állt le az Anderlecht, újabb két gólt szereztek a fővárosiak, a hazai együttes negyedik találatát a magyar válogatott védő készítette elő. Magabiztos sikerével a brüsszeli gárda továbbra is negyedik helyen áll a bajnokságban, de pontszámban beérte a dobogó legalsó fokán állomásozó Cercle Bruges-t.

A mérkőzést megtekintette Várhidi Péter is, aki elégedetten nyilatkozott Juhász teljesítményéről. - Az Anderlecht tulajdonképpen már az első negyedórában eldöntötte a meccset. A házigazdák már ekkor lőttek két gólt, és a félidő közepén belőtték a harmadikat is, majd a második játékrészben szereztek még kettőt. A lila-fehér együttes tagjai sokkal jobb képességű játékosok, mint a Roeselare futballistái, de természetesen azért meg kellett dolgozniuk a sikerért. Juhász Roland hiba nélkül hozta le a meccset, belső védőként remekül futballozott. A negyedik gól az ő átadása után született, egy szöglet után elöl maradt, a labda hozzá került, Roland kilépett a balösszekötő helyén, a kapus mellett elpasszolta a labdát Pieroninak, aki értékesítette a ziccert. Hasznos, értékes túrát zártam ezzel a meccsel, örülök, hogy láttam a csapatában már kulcsembernek számító Hajnal Tamást és Juhász Rolandot, és az is jó, hogy megnéztem Dzsudzsák Balázst a PSV-ben - nyilatkozta a kapitány az mlsz.hu-nak.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group