Juhász kupadöntőt játszhat Belgiumban


Juhász Roland csapata, az Anderlecht bejutott a Belga Kupa fináléjába, miután az elődöntő visszavágóján, a hazai pályán aratott egygólos győzelem után, 1-1-es döntetlent ért a Germinal Beerschot otthonában. A magyar védő természetesen kezdőként szerepelt csapatában.

Az Anderlecht 1-0-ás előnnyel utazott Antwerpenbe, a bajnokság középmezőnyében helyet foglaló Germinal Beerschot otthonába, a szünetben azonban már hosszabbításra állt: Colman ugyanis, a helyzetek alapján megérdemelten a hazaiaknak szerzett vezetést. Fordulás után újítani tudott a brüsszeli együttes, Vlcek 53. percben szerzett egyenlítő gólja azt jelentette, hogy a hazaiak két gólra kerültek a továbbjutástól.

Nemhogy kettőre, egy találatra sem futotta azonban erejükből, így az előzetesen esélyesebbnek tartott Anderlecht lépett tovább. Juhász Roland természetesen végigjátszotta a találkozót, a 21. percben ő kapta az összecsapás első sárga lapját. A fővárosi lila-fehérek a döntőben az AA Gent együttesével csapnak össze május 18-án.

Germinal Beerschot - Anderlecht 1-1 (Colman 45. ill. Vlcek 53.) – tj.: az Anderlecht, 2-1-es összesítéssel
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group