A Bayern otthonában nyertek Juhászék!


A hazai ötgólos vereség után a visszavágón szenzációs teljesítményt nyújtott az Anderlecht a Bayern München otthonában és 2-1-es győzelmet aratott. A magyar védő természetesen a kezdőcsapatban kapott helyet az igen kulturáltan futballozó brüsszeli együttesben, mely hátrányból fordított az Allianz Arenában.

A diadalban óriási szerepet vállalt Juhász Roland is. A magyar válogatott védő már a 7. percben sárga lapot kapott, ennek ellenére nagyon bátran vállalta a párharcokat, melyek többségét meg is nyerte, igaz a 79. percben egy kicsit talán ő is megijedt, amikor a tizenhatos vonala előtt visszahúzta a kitörni igyekvő Ribéryt, de szerencsére a játékvezető nem mutatta fel a második sárga lapot. Juhász végigjátszotta a meccset.

Bár a továbbjutás az első meccs után eldőlt, a belgák az első perctől egyértelműsítették, hogy nyerni érkeztek a végső győzelemre is esélyesnek tartott bajor sztárklubhoz. Az első 20 percben a németek megpróbálták lerohanni ellenfelüket, több veszélyes helyzetet is kialakítottak, de a folytatásban az Anderlecht teljesen egyenrangú ellenfélnek bizonyult. Hiába vezetett Lucio góljával már az elején a Bayern München, a vendégek még az első félidőben fordítottak. A második játékrészben fokozták a tempót a házigazdák, de Juhászék tartották a lépést és bár a továbbjutásra nem volt esélyük, de legalább tisztességes eredménnyel, emelt fővel búcsúztak az UEFA Kupától.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group