Három magyarral nyert a Liverpool-reserve

Három magyarral a soraiban megnyerte idei első bajnoki mérkőzését a Liverpool reserve-csapata. Németh Krisztián és Gulácsi Péter kezdőként, Simon András pedig csereként jutott szóhoz a Liverpool reserve idei első bajnoki mérkőzésén. A Pool a francia Ngog duplájával 2-0-ra nyerte a Middlesbrough ellen.

Az első félidőben nem született gól, igaz ebben nem kis szerepe volt a vendégek kapusának, aki két alkalommal is hatalmas bravúrral mentett Németh Krisztián próbálkozásainál. A 27. percben egy védő szorításában ugrott ki Németh, de lövésébe bele tudott nyúlni Jason Steele kapus, aki így szögletre mentett. A 33. percben egy szöglet után Németh 4 méterről fejelt, és az angol U20-as válogatott kapuvédő elképesztő mozdulattal a kapufa mellé tolta a labdát. Gulácsi Péter ebben a játékrészben remekül avatkozott közbe több alkalommal is, és rendkívül magabiztos volt a beíveléseknél.

Szünet után a Liverpool az első csapatban is már bemutatkozott Ngog révén szerzett vezetést az 58. percben, majd nem sokkal később a francia növelte is az előnyt. A 68. percben Gulácsi a kapujából kirobbanva ütötte le a labdát a gólhelyzetben lévő Craddock elöl, meghiusítva ezzel a szépítést. Egy perccel később Simon András is lehetőséget kapott, aki éppen Németh Krisztiánt váltotta. A tavaly sérüléssel bajlódó támadó remek 20 percet produkált, két hatalmas lövése is volt. A Liverpool így 2-0-ra győzött, és mindhárom magyar remek teljesítményt mutatott az idei első bajnoki mérkőzésén
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group