Újra parádézott Gulácsi


Továbbra is kiváló formában véd Gulácsi Péter a Herefordban. A Liverpooltól kölcsönvett magyar kapus főszereplő volt a Bikák 2-1-es carlisle-i bajnoki győzelmében.

Gulácsiék már a hetedik percben megszerezték a vezetést Stephen Guinan jobb felső sarokba vágódó lövésével. Ezt követően a magyar kapus több bravúrt is bemutatott, előbb a 16. percben védte nagyszerűen Kavanagh közeli lövését, majd három perccel később Lewis Neal 25 méteres löketénél hárított. A szünetig Ben Smith góljával növelte előnyét a Hereford. A fordulás előtt érkezett a hazai válasz: a korábbi leedsi támadó, Michael Bridges lőtt hatalmas gólt Gulácsi kapujába, így 2-1-es vendégvezetéssel ért véget az első 45 perc.

A második játékrészben tovább folytatódott a Carlisle támadóinak és a Bikák kapusának párharca: Gulácsi a 62. percben egy éles beadásánál, majd Kavanagh közeli kísérleténél is nagyot fogott, majd a meccs záróakkordjaként Neal újabb kiflijét vadászta le, így a meccs egyik hőseként győzelemhez segítette csapatát. A Hereford a 23., utolsó előtti helyen áll a League One-ban, az angol harmadik vonalban.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group