Gulácsi ziccereket és 11-est hárított a Leeds ellen

Gulácsi Péter fantasztikusan védett a Hereford csapatában a Leeds United ellen. A fiatal magyar kapus kivédett egy tizenegyest és több óriási bravúrt is bemutatott. A Hereford pedig nem kis meglepetésre hazai pályán, telt ház előtt 2-0-ra legyőzte a League One egyik sztárcsapatát.

Gulácsi Péter második herefordi mérkőzésén is kezdőként lépett pályára. Nem volt könnyű dolga, hiszen a Leeds szinte nekiesett a kiscsapatnak, Dickinson már a második percben megkínálta Gulácsit távolról, ám a magyar kapus remek védéssel tisztázott. A 35. percben Gulácsi óriásit védett, Robinson próbálkozásánál. Egy perccel később igazi hőssé vált a magyar hálóőr, ugyanis kivédte Trundle büntetőjét. A tudósítások ezután a megmozdulása után már Herefordi Hősként aposztrofálták a magyar kapust. Három perccel később tovább nőtt a hazai szurkolók eufóriája, ugyanis Myrie-Williams megszerezte a vezetést a Herefordnak.

Szünet után a Leeds lépett fel támadólag, Gulácsinak háromszor is közbe kellett avatkoznia, ám mindannyiszor magabiztosan védett. A 63. percben szinte felrobbant a Hereford stadionja, ugyanis Gulácsiék megduplázták előnyüket. A lefújásig már nem változott az eredmény, így Gulácsiék fantasztikus sikert értek el, hiszen a liga egyik sztárcsapatát sikerült legyőzniük.

Gulácsi az egész mérkőzésen hihetetlen magabiztossággal tette a dolgát, a találkozó végén a szurkolók felállva, vastapssal köszönték meg remek teljesítményét, a meccs végén pedig a mezőny legjobbjának választották. A Liverpooltól érkező fiatal magyar tehetség még egy óriási elismerést is bezsebelt, ugyanis a BBC közvetítését nyomon követő szurkolók a mezőny legjobbjának is megválasztották.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group