Gulácsi a Liverpool harmadik számú kapusa lett


Németh Krisztián után újabb magyar légiós lett tagja a Vörösök felnőtt keretének. Gulácsi Péter hivatalosan is a sztárgárda harmadik számú kapusának számít, az U19-es Eb-n bravúrt-bravúrra halmozó futballista a 42-es mez tulajdonosa.

A kerettagság egy sor megtisztelő feladattal jár, Gulának mostantól Gerrardék minden találkozója alatt készenlétben kell lennie.
- Vasárnap közölték velem a hírt, és mondanom sem kell, nagyon örülök neki - mondta Gulácsi. - Mostantól minden hazai meccs előtt le kell majd adnom a szerelésemet a szertárosnak, hiszen angol szokás szerint, ha a bemelegítésnél megsérül az egyik kapus, még lehet változtatni a nevezettek listáján, és ebben az esetben nekem kell beugranom a padra. Ha idegenben játszunk, akkor pedig állandóan elérhetőnek kell lennem, meg kell adnom tartózkodásom pontos helyét, hogy riasztani tudjanak.

Jelzésértékű, hogy Gulácsi két nappal a Crewe Alexandra elleni Ligakupa-találkozó előtt került be a sztárcsapat keretébe, így akár az is előfordulhat, hogy már kedden szerephez juthat tartalékként a félelmetes atmoszférájú Anfielden a felnőtt együttesben.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group