Gulácsi ismét parádézott


Magyar mezőnyjátékosai nélkül szenved a Liverpool reserve csapata, amely újabb 1-0-ás vereséget szenvedett, ezúttal a Manchester City otthonában. A találkozón sérülés miatt nem lehetett ott a pályán a Németh-Simon-Pölöskei trió egyik tagja sem. Most rendkívül gyenge teljesítmény nyújtott a Liverpool, amelynek kapuját Gulácsi Péter őrizte, aki több nagy bravúrt is bemutatott, és kulcsszerepe volt abban, hogy nem szenvedett kínosan nagyarányú vereséget Gary Ablett csapata.

A magyar kapus nem panaszkodhatott dologtalanságra, hiszen mindkét játékrészben többször hozták nehéz helyzetbe a meglehetősen szellősen védekező társai. A második félidőben San Jose például úgy fejelt haza egy labdát, hogy azzal szinte kihagyhatatlan ziccerbe hozta a City csatárát, Sturridget, aki azonban nem tudott túljárni a magyar kapus eszén, és Gulácsi végül lábbal hárítani tudott. Nem sokkal később ismét Sturridge-Gulácsi párbaj következett, és egy 12 méteres bombát fogott vetődve az U19-es válogatott kapuvédője.

A mérkőzést és Gulácsi remeklését egyébként a helyszínen tekintette meg Rafa Benitez és segítője Sammy Lee, de a Manchester City menedzsere, Mark Hughes is ott ült a lelátón. A Liverpoolnak alig voltak próbálkozásai, helyzetig se nagyon jutottak a vörösök, akiknél sem az első félidőben játszó Ngog, sem a két spanyol, Pacheco illetve Bruna, nem volt képes átvenni Németh szerepét.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group