Gulácsi fantasztikus védései sem segítettek a Herefordon


Gulácsi Péter ismét remek produkciót nyújtott a Herefordban, a bravúrok sorozata azonban nem ért pontot csapatának, 2-1-re kikaptak. Gulácsi rengeteg védést mutatta be a Crewe Alexandra ellen, kétszer azonban ő sem tehetett semmit.

Nem Gulácsi Péteren múlt, hogy a Hereford 2-1-es vereséget szenvedett a Crewe otthonában a League One-ban. A beszámolók szerint a magyar utánpótlás-válogatott kapus óriási bravúrokat mutatott be a meccsen. Gulácsi több távoli lövést hatástalanított, magabiztosan húzta le a beadásokat, közeli próbálkozásoknál és fejeseknél pedig kivételes reflexeit is megcsillantotta.

Az Alexandra csatárát, Zolát például megbabonázta, a támadó több ordító ziccert is elpuskázott, fejjel kétszer sem tudta bevenni a magyar kapus hálóját, a liverpooli kölcsönjátékos remek vetődéssel kibabrált vele. Két alkalommal már ő sem tudott segíteni, mindkétszer Billy Jones volt az elkövető.

Az ellenfél játékosa az 54. percben előbb büntetőből, majd a hajrában egy remekül eltalált bombával vette be a herefordi kaput, Gulácsi egyik gólról sem tehetett. Nem túlzás kijelenteni, hogy a meccs legjobbja, Gulácsi Péter tartotta egyáltalán meccsben a Herefordot a 90 perc során.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group