Fernando Gonzalez Budapesten


A világ egyik legjobb teniszezője vendégeskedett a Sávolt Tenisz Akadémián. A jelenlegi ATP-ranglista hetedik helyén álló Fernando Gonzalez Sávolt Attilával tartott bemutató edzést a Folyondár utcai tenisziskolában az akadémia növendékei számára.Az Austral Open idei döntőse másfél órát gyakorolt az egykori magyar játékossal, a gyerekek pedig megcsodálhatták a világ talán legkiválóbb tenyeres-játékát. A trénig után a chilei világklasszis elmondta: remek kezdeményezésnek tartja a Sávolt Tenisz Akadémia beindítását, melynek segítségével esélyt kapnak a legtehetségesebb versenyzők.

"Bár a barátnőm versenyére érkeztem Budapestre, szívesen fogadtam el régi barátom, Attila meghívását akadémiájára. Nagyon élveztem az edzéseket, remélem, a karrierjükre készülő magyar gyerekek is sokat profitálnak majd az itteni edzésmunkájukból" - nyilatkozta az edzés után Fernando Gonzalez.

"A Sávolt Tenisz Akadémia számára nagyon fontos, hogy a gyerekek minél több nemzetközi tapasztalatot gyűjtsenek, ezért vagyunk boldogok, hogy tanítványaink egy világsztár játékát csodálhatták” - mondta Sávolt Attila, aki hozzátette: az Európa legjobb tenisziskolái között számon tartott Sanchez-Casal Akadémiával kötött együttműködés a későbbiekben még több betekintést enged majd a növendékeknek az elit teniszezők életébe.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group