Gera boldog, bár a bíró gólt vett el tőle


Bravúros győzelmet aratott Gera Zoltán csapata. A West Bromwich Albion a magyar játékossal a soraiban idegenben győzte le 3-0-ra a listavezető Watfordot. Gera így elégedett lehetett, bár öröme akár még teljesebb is lehetett volna.

- Nagyon örülök, hogy hosszú idő után olyan sikerélmény ért, ami miatt maradéktalanul boldog lehetek – mondta Gera. - Ismét a kezdőcsapatban kaptam helyet hosszú szünet után, ráadásul végig is játszottam a találkozót. Idegenben sikerült egy nagyon fontos győzelmet aratnunk, hiszen a listavezetőt a vártnál sokkal simábban vertük meg.

Úgy érzem, személy szerint nekem is jól ment a játék, azt sajnálom egyedül,hogy érzésem szerint a játékvezető megfosztott egy góltól. Második gólunknál a lövésem utána felső lécről a gólvonal mögé pattant a labda, de a játékvezető ekkor még nem ítélt gólt, csak amikor a kipattanót Phillips a hálóba helyezte. Én már ott a lövés után úgy éreztem, hogy bent volt a labda, de a meccs után a találkozó során az ellenfél kapuja mögött melegítő játékostársaim is azt mesélték, hogy a labda már túljutott a gólvonalon. Sajnálom, hogy a bíró ezt nem vette észre, hiszen jó lett volna góllal zárni a meccset, de így sem vagyok elégedetlen.

Úgy érzem, jól ment a játék, a megoldásaim nagy része sikerült, nagyot sokat dolgoztam, teljesen ki is hajtottam magam, a meccs végére nagyon elfáradtam. Örülök, mert fontos volt számomra az, hogy ha visszatérek, akkor jó teljesítményt nyújtsak. Érzésem szerint ezen a fölényesen megnyert rangadón jó játékot láthattak tőlem szurkolók. Jól esett, hogy a drukkerek a meccs során többször is éltettek, remek visszajelzés volt mindez.

A szurkolóknál tartva feltűnt, hogy sok magyar is volt a lelátón, hallottam honfitársaim bekiabálásait is, sőt láttam szurkolókat Fradi-mezben a pálya szélén. Igaz, nem a vendégszektorban ültek, de nem elképzelhetetlen, hogy nekünk szurkoltak. Számomra meglepően egyoldalú volt a meccs, hamar eldöntöttük a mérkőzést, a Watfordnak esélye sem volt megnyerni a rangadót.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group