Gera vegyes érzésekkel távozott Londonból

A hétfő esti Tottenham-West Bromwich Albion találkozó 85. percében szinte napra pontosan három hónapos kihagyás után lépett újra pályára az angol élvonalban Gera Zoltán.


A WBA a meccs nagy részében vezetett, ám végül 2-1-re elveszítette az idegenbeli mérkőzést. A magyar középpályás a busszal Birminghamba tartó társaival együtt nehezen emésztette a fájó vereséget.

-Óriási lehetőséget szalasztottunk el, hiszen jól játszottunk, és sokáig úgy tűnt, hogy a pontszerzésnél is nagyobb bravúrt érhetünk el. Egyszerűen hihetetlen, hogy egy ilyen hiba miatt minden erőfeszítés értelmét veszítette. Nagyon sajnálom kapusunkat, aki végig remekül védett, de hibája sajnos megfosztott bennünket még az egy pont megszerzésének lehetőségétől is.
- Az utolsó percekben álltál csak be. Nem voltál csalódott?
- Egyáltalán nem, sőt én már nem is számítottam arra, hogy pályára léphetek. Magamban úgy gondolkoztam figyelve az eredmény alakulását, hogy itt már nem jutok szóhoz, így kicsit meg is lepödtem amikor szóltak, hogy beállok.
- Alig pár perc alatt még gólt is szerezhettél volna egy bravúros fejessel.
- Bravúros akkor lett volna, ha bemegy. Be kellett volna fejelnem, de sajnos nem jól csúsztattam meg. Nagyon sajnálom és bosszant a dolog.
- Visszatérésed viszont biztos örömet okoz azért neked is nem?
- Örömről sajnos nem beszélhetek egy ilyen meccs után. Persze pozitívum, hogy pályára léptem, de nagyon bánt hogy elszalasztottuk ezt a lehetőséget.
- A fejesed után láthatóan fájdalmaid voltak,amikor feltápászkodtál, és a hasadat fogtad. Sokan megijedtek, hogy ismét megsérültél.
- Nem, szerencsére minden rendben van. Annyi történt csak, hogy a rám zuhanó két védő közül valamelyiknek a lába, vagy a könyöke a gyomorszájamnál talált el és pár másodpercig nem nagyon kaptam levegőt, és fájt a gyomrom környéke, de gyorsan elmúlt a dolog.
- A tizenegyes előtt jól láthatóan igyekeztél tanácsokkal ellátni a kapusotokkal. Mit mondtál neki?
- Csak azt kiabáltam neki, hogy hová megy majd a lövés. Emlékeztem, hogy Keane hová rúgta legutóbb és ezt mondtam Thomasnak. Jó irányba mozdult, de sajnos nem érte el.
- Hétvégén a Liverpool következik. Szerinted játszol?
- Nagyon remélem, de ezt előre lehetetlen megmondani. Addig még van pár edzés. Ha minden rendben lesz, akkor bízom benne, hogy ott leszek a nevezettek között, és segíthetek a csapatnak.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group