Gera lett a meccs legjobbja a Sky-nál 

Hat hónap után szerepelt újra a West Bromwich kezdőcsapatában Gera Zoltán. A WBA gólnélküli döntetlenre zárt az Aston Villa elleni városi rangadón. Gera – aki végig a pályán volt a derbin – vegyes érzésekkel nyilatkozott a meccsről. - Nem vagyok maradéktalanul elégedett, hiszen győzhettünk is volna, igaz, az Aston Villának is voltak komoly lehetőségei. Mindkét kapus nagyon jól teljesített, talán ez is oka annak, hogy 0-0-al zárult a találkozó. Még nem tudtam visszanézni a mérkőzést, de majdnem biztosan állíthatom, hogy a játékvezető két jogosnak tűnő tizenegyestől is megfosztott bennünket: mindkét alkalommal egyértelmű kezezés történt a hazai 16-oson belül, a síp azonban néma maradt.

Ezen azonban már kár bánkódnunk, a végeredményt utólag befolyásolni már úgysem lehet. A magam teljesítményéről annyit tudok mondani, hogyha – a Liverpool elleni meccshez hasonlóan - kicsivel több szerencsém lett volna, akkor gólt vagy gólokat szerezhettem volna. Az első félidőben egyik kapáslövésembe még Camara belefejelt, és így majdnem betaláltunk, míg a fordulás után egy fejesemet védte a hazai kapus. Voltak jó megmozdulásaim, de akadt pár olyan labdaeladásom is, ami bosszantó volt.

A második félidő végére már kezdtem elfáradni, ennek ellenére végig tudtam játszani a találkozót, s ennek nagyon örülök. Fájdalmaim szerencsére nincsenek, és bízom benne, hogy következő hétvégén is ott lehetek a csapatban, amikor is nagyon kemény három nap vár ránk: szombaton az Arsenal vendégei leszünk, majd hétfőn a Boltont fogadjuk.

Gerát a Sky Sports a meccs legjobbjának választotta, 9-es osztályzatot kapott.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group