A Premier League élcsapata is rákattant Gerára


Alig telt el 72 óra azt követően, hogy felröppent a Newcastle érdeklődésének híre Gera Zoltán iránt, és máris újabb Premier League klubról derült ki, hogy élénken érdeklődik a magyar középpályás iránt. A Daily Mirror szerdai számában arról ír, hogy Harry Redknapp a Portsmouth menedzsere külön megfigyelőt küldött Gera miatt a keddi WBA-Queens Park Rangers meccsre. Joe Jordan játékosmegfigyelőnek semmi más feladata nem volt, mint Gera Zoltánt figyelni 90 percen keresztül.

A Portsmouth egyébként már korábban is érdeklődést mutatott a magyar játékos iránt, hiszen egy korábbi meccsét Tony Adams másodedző nézte meg. Harry Redknapp menedzser egyébként más forrásból is tudakozódhat Gera képességeiről, hiszen jelenleg a Portsmouth csapatát erősíti Gera egykori csapattársa a nigériai Kanu is.

Gera nem csupán együtt játszott a West Bromban Kanuval, de minden edzőtáborban, és minden idegenbeli mérkőzés előtt ő is volt a szobatársa a nigériai sztárnak, akivel kifejezetten jó viszonyt ápol. A Portsmouth egyébként jelenleg a negyedik helyen áll a Premier League-ben, és Kanu 7 góllal első a góllövőlistán.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group