Gera Zoli mindenkit lepipálhat, és a kékekhez igazolt!

A Careers Management Group ügyfele, Gera Zoltán ezen a nyáron két multinacionális, világcéggel kötött szerződést. Irodánk hosszú hónapokon át tartó tárgyalásokat követően örömmel jelenti be, hogy Gera Zoltán számára a jövőben a világ legnagyobb sportfelszereléseket gyártó cége, a Nike biztosítja majd a futballcipőket, és a magyar válogatott csapatkapitánya a PEPSI üdítőitalgyártó cég reklámembere lesz.

A Pepsi-szerződés révén Gera Zoltán a világ futball elitjébe kerül és olyan prominens futballistákkal láthatjuk együtt majd, mint: David Beckham, Roberto Carlos, Raul Gonzales, Ronaldinho, vagy Thierry Henry.

Reisz Anna, a Pepsi magyarországi marketing igazgatója hozzátette: „A futballvilág kiemelkedő tehetségeivel, legnagyobb példaképeivel dolgozunk együtt szerte a világon. Gera Zoltán az elmúlt években megmutatta, hogy a tehetség és a szorgalom miképpen tehet valakit példaképpé. Meggyőződésünk, hogy nagyon sok fiatal számára Gera Zoltán életútja és személyisége példaértékű, amely túlmutat a futball világán. Ezért hisszük, hogy Zoli tökéletesen testesíti meg cégünk „MERJ TÖBBET!” filozófiáját: ha valamit igazán akarsz, küzdelmek árán ugyan de elérheted. Büszkék vagyunk arra, hogy Zolit is a Pepsi szupersztárjai között tudhatjuk. Köszönjük a Careers Management Group közreműködését, akik Gera Zoltánt képviselve rendkívül könnyűvé tették azt az utat, amit a mai bejelentésig közösen bejártunk”

A most aláírt megállapodás értelmében Gera Zoltán hamarosan látható lesz a Pepsi magyarországi hirdetésein: interneten, óriásplakátokon, posztereken. A Pepsi és a sportoló között pedig már most tárgyalások folynak arról, hogy az üdítőitalgyártó ősszel készülő legújabb reklámfilmjében milyen szerephez jut a magyar futballsztár. Alig pár héttel a Pepsi-szerződés bejelentését követően egy gyermekekkel vívott barátságos mérkőzés keretén belül Budapesten próbálta ki az új Nike cipőit Gera Zoltán, aki szerződést is kötött az amerikai sporszer óriással. Gera cipője egyedi kaptafára készült a Nike olaszországi gyárában – csakúgy, mint a többi nemzetközi futballcsillagnak -, mely biztosítja a tökéletes illeszkedést és kényelmes viseletet.

„Nagy megtiszteltetés számomra, hogy olyan kiváló és meghatározó játékosokkal kerültem egy táborba, mint Thierry Henry, vagy mint a 2002-es világbajnokság győztes gólját szerző Ronaldo. Remélem, hogy az elkövetkező időszakban a Nike futballcipői segítségével én is komoly sikereket érhetek el, és a Nike jó döntésnek tartja majd a mostani szerződéskötést. A mai bevezető mérkőzésen kipróbáltam a Nike futballcipőt és rendkívül kellemes viseletnek találtam, örömmel fogok benne játszani.” – mondta Gera Zoltán. „Gera Zoltán szponzorálása fontos lépés számunkra, hiszen a futball hagyományosan a Nike által támogatott sportág és rendkívüli jelentőséggel bír.

Örülünk, hogy a világ legelismertebb futballistái között most már magyar játékos is Nike cipőben lép pályára, és hivatalosan is a támogatott sportolóink közé tartozik. Ez a szerződés azért is kiemelkedő jelentőségű, mert korábban ilyen volumenű szerződést nem írtunk alá egyetlen magyar játékossal sem. Gera Zoltán szponzorálása már túlmutat a helyi érdekeltségeken, nemzetközi szinten is elismert és fontos szerepet tölt be.” – fűzte hozzá Pánczél Szabolcs, a Nike Sportmarketing Menedzsere.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group