Gera az álomcsapatban folytatja!

Kedden délelőtt Budapesten, a Gera Zoltán részvételével tartott sajtótájékoztatón levetítették azt a reklámfilmet, mely kétségkívül nevezhető meghökkentőnek és szenzációsnak. Meghökkentő hiszen egy magyar labdarúgó szerepel világsztárok között, és szenzációs, mert a West Brom magyar játékosa olyan zseniális labdarúgókkal játszik együtt, akik mindannyian világbajnoki résztvevők.Minderre úgy kerülhetett sor, hogy Gera Zoltánt újra beválogatták a Pepsi álomcsapatába!Az egy évvel ezelőtt megkötött reklámszerződés meghosszabbításáról a közelmúltban írt alá megállapodást a világcég és a legismertebb aktív magyar labdarúgó ügyeit intéző Careers Managemnt Group, valamint Gera Zoltán.
A West Bromwich Albion játékosát és a Magyar Labdarúgó Válogatott kapitányát a Pepsi sztárcsapatának tagjaként olyan prominens futballistákkal láthatjuk ismét együtt, mint Ronaldinho, David Beckham, Roberto Carlos, Frank Lampard vagy Thierry Henry.

„Nem csak folytatjuk az egy éve elindult együttműködést, hanem a korábbinál szorosabbra fűzzük azt. Zoli a hirdetéseinken és termékcímkéinken kívül többek között feltűnik egy világsztárokkal forgatott reklámfilmben is. A futballvilág kiemelkedő egyéniségeivel, legnagyobb példaképeivel dolgozunk együtt szerte a világon. Gera Zoltán az elmúlt években megmutatta, hogy a tehetség és a szorgalom miképpen tehet valakit példaképpé. Meggyőződésünk, hogy nagyon sok fiatal számára Gera Zoltán életútja és személyisége példaértékű, amely túlmutat a futball világán. Ezért hisszük, hogy Zoli tökéletesen testesíti meg cégünk „Merj többet!” filozófiáját: ha valamit igazán akarsz, küzdelmek árán ugyan de elérheted. Büszkék vagyunk arra, hogy Zolit is a Pepsi szupersztárjai között tudhatjuk!” – mondta Barta Zsolt, a Pepsi magyarországi kommunikációs vezetője.

A forgatási munkákra egy budapesti filmstúdióban került sor. A környezet, akár egy szuperprodukció esetében: hatalmas reflektorok, nagy létszámú stáb, sminkesek, szigorú forgatókönyv szerint, milliméter pontosan megtervezett mozdulatok a kamerák előtt.

„Aki ismer az tudja, hogy nem szeretek reflektorfényben lenni, a kamerák, fotósok előtt pózolni pedig még kevésbé, de néha erre is szükség van. Ezúttal szerencsére nagyon könnyű dolgom volt, mert a fotózásnál, és a forgatásnál is nagyon kedves, kellemes stábbal dolgozhattam együtt. Sokat nevettünk, és oldott volt a hangulat, de a legjobban annak örültem, hogy szinte mindent labdával kellett csinálnom. A film forgatókönyve olyan, hogy nem színészi játékot követelt, hanem csupán azt, hogy a labdával tudjak bánni. Azért elég fárasztó volt az egész, hiszen nagyon bonyolult volt a jelenetek felvétele. Centiméterre ki volt mérve hol lehet a fejem, a nyakam, a vállam, miközben mondjuk mellre vettem a labdát. Szóval nem volt egyszerű, de érdekes, új élményt jelentett, hiszen ilyesmit még nem csináltam soha.” – mondt Gera Zoltán. Szükség is volt Gera Zoltán kitartására, hiszen a tökéletes végeredmény érdekében egy-egy jelenetet akár negyven-ötven alkalommal kellett rögzíteni.

A forgatáson Gera Zoltán egy egyedi, nemzeti trikolorral díszített Pepsi mezt viselt. Zoltán ebben a mezben szerepel a Pepsi reklámfilmjében és ebben lesz látható a hirdetéseken is. A mindössze egyetlen példányban elkészült különleges relikviát Gera Zoltán és a Pepsi árverésre bocsátja, hogy az abból befolyt összeget jótékony célra ajánlja fel. A Pepsi az árverés bevételén felül, azzal megegyező értékben – legfeljebb egymillió forinttal – kiegészíti a támogatást.A fődíj: Gera Zoltán

Gera Zoltán a hirdetések mellett főszerephez jut a Pepsi nyári nyereményakciójában is. A májusban induló fogyasztói promóció fődíja egy kétszemélyes angliai utazás lesz, ahol Gera Zoltán látja vendégül a nyerteseket.

„Nagyon sok levelet kapok magyarországi labdarúgó szurkolóktól, így tudom, hogy sokaknak álom egy Premier League-mérkőzés megtekintése. Örülök, hogy most néhány nyertesnek megvalósulhat ez az álma. Azt gondolom, hogy egy-egy angol bajnoki mérkőzés tényleg a labdarúgás ünnepe, szinte minden stadionban lenyűgöző a hangulat. Aki szereti a labdarúgást, az egy ilyen meccsen tökéletesen érzi magát.”– mondta el Gera Zoltán.

Barta Zsolt hozzátette, biztosak vagyunk abban, hogy a feledhetetlen élményekkel teli utazás lehetősége tízezrek számára hozza meg a részvételi kedvet a Pepsi nyári nyereményjátékában. A Pepsi hazai promócióinak nyertesei korábban „csak” Beckham-mel, Roberto Carlos-szal vagy éppen Thierry Henry-val találkozhattak személyesen. Örömteli, hogy immáron Magyarországnak is van olyan futballcsillaga, akivel személyesen találkozni legalább ekkora élményt jelent! Megtiszteltetés, hogy a Pepsi szervezheti meg ezt a különleges eseményt. – mondta el a kommunikációs vezető.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group