Már negyedmilliót ér Gera Zoltán meze


Alig egy héttel az árverés vége előtt már 250.000 forintot ér Gera Zoltánnak az a meze, amit annak a reklámfilmnek a forgatásán viselt, amelyben több világszárral együtt látható. A Gézengúz Alapítvány javára felajánlott mezre június 26-án este öt óráig lehet még licitálni a 06-40-200-350-es telefonszámon. A Pepsi termékek magyarországi forgalmazójának szervezésében május 23-án indult az az árverés, amelynek során telefonon lehet licitálni Gera Zoltán egyedi, dedikált mezére.

A mez eladásából befolyt pénzt a születési rendellenességgel világra jött gyermekek fejlesztését végző Gézengúz Alapítvány kapja, amelyet a Pepsi a legmagasabb licittel megegyező összegű támogatással egészít ki.

– Június 26-án este öt óráig lehet licitálni a jelenleg nálunk őrzött, igazoltan egyedi mezre – mondta el Barta Zsolt, a jótékonysági árverést szervező és bonyolító Pepsi kommunikációs vezetője. – Szeretnénk, ha az árverésen befolyt összeget, és cégünk felajánlását a licit győztesével és Gera Zoltánnal együtt adhatnánk majd át a Gézengúz Alapítvány képviselőinek.

A győztes személye, és a jótékony célt szolgáló legmagasabb összeg még változhat, a végeredmény megismeréséig azonban már csak néhány nap van hátra. A Pepsi munkatársai folyamatosan fogadják a mez iránt érdeklődők kérdéseit és ajánlatait. Licitálni június 26-án, hétfőn este öt óráig lehet. Akkor derül ki, mennyit ér a legnépszerűbb magyar focista egyedi meze, és mennyit költhetnek a jótékonykodó licitáló és a jótékonysági akciót szervező cég jóvoltából a gyerekek fejlesztésére a Gézengúz Alapítvány munkatársai.

A licitről folyamatos információk a www.gezenguz.hu és a www.geramez.com oldalakon.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group