Edzője áradozik Geráról - ő lett a mezőny legjobbja!


Edzője szerint Gera Zoltán csereként beállva is vezéregyénisége volt a West Bromnak. A magyar légiós nyitotta meg a gólok sorát a Plymouth 3-0-ás legyőzése alkalmával, a menedzser, Tony Mowbray szerint ismét bizonyította klasszisát.

- Zoltán ismét bizonyította, hogy milyen nagyszerű játékos, nem érdekelte, hogy csak csereként jelöltem a rangadóra és a meccs legjobbjának bizonyult. Szerencsére olyan játékosok alkotják a keretet, akik megértik, ha a kispadra ültetem őket – nyilatkozta Mowbray a mérkőzés után, majd hozzátette, sajnálja Teixeira sérülését, ugyanakkor örül, hogy Gera a pályára került és nem lepte meg, hogy játékosa két kézzel ragadta meg a lehetőséget. A mester külön kiemelte csapatának alázatosságát és mentális erejét, azt, ahogyan játékosai képesek azt is elviselni, ha esetleg csak kispadoznak.

Halmosi Péterék edzője, Paul Sturrock szerint óriási védelmi hiba kellett a korábbi Üllői úti kedvenc 45. percben szerzett találatához, a második gól után pedig többen feladták a mérkőzést csapatából, ami különösen elkeserítő volt a számára. A zöldeket irányító szakember azt is elárulta, nem teljesítménye miatt cserélte le a védelem tengelyéből Tímár Krisztiánt. – A levegőben lóg az eltiltása, és akartam adni a másik két srácnak is egy kis lehetőséget, hátha játszaniuk kell a közeljövőben – utalt magyar bekkje levegőben lógó eltiltására a tréner.
nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group