Zsinórban másodszor Aranylabdás Gera Zoltán!

A magyar sportújságírók szavazata alapján a 2004-es évhez hasonlóan ismét Gera Zoltán nyerte el a magyar Aranylabdát. A legjobb magyar labdarúgónak járó díjat így két egymást követő évben nyerte el a West Bromwich Albion középpályása. Gerzson sikerének értékét növeli, hogy az idei voksoláson valamennyi újságírónál az első helyen végzett.

Gera zsinórban másodszor első

A szavazáson aratott elsőséget természetesen örömmel fogadta a Birminghamban jelenleg lábadozó játékos:

- Nagyon megtisztelő számomra, hogy ennyien elismernek, és úgy gondolják, hogy két egymás követő évben én voltam a legjobb. Köszönöm szépen mindenkinek az elismerést, aki úgy gondolta, hogy méltó vagyok rá. Örülök persze a díjnak, de igyekszem a helyén kezelni a dolgokat, és sokkal kritikusabb vagyok magammal szemben, mint mondjuk az újságírók.

Szeretném, ha sokkal többször tudnék kiugró teljesítményt nyújtani, és szeretném, ha a mostani legjobb teljesítményeim egy idő után átlagossá válnának, és csak a még sokkal jobb produkciók esetén kapnák fel az emberek a fejüket. Úgy gondolom egyébként, hogy mindenképpen két részre kell osztani az idei évet. A tavasz jól sikerült, és pályafutásom eddigi legjobbjai közé tartozik.

Az őszről ez sajnos már nem mondható el, mert sokat kihagytam sérülések miatt, vagy ha játszottam, akkor sem voltam minden esetben tökéletes állapotban. Megkérdezték tőlem egyébként a napokban, hogy én kire adtam volna a voksomat, ha lehetőségem lett volna erre? Nem egyszerű a választás, de azt gondolom, hogy a 2005-ös évben nyújtott teljesítménye alapján nálam Juhász Roland volt a legjobb.

nyitólap | copyright | e-mail | ^ lap teteje © 2005-2021 Careers Management Group